Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Пребацивање проблема Валкинг Трактора

Шетач трактора је лагана, компактна, флексибилна и снажна прилагодљивост, и да се користи, треба да одговара различитим пољопривредним алатима, може да обрађује орање, ротацију, гњечење, прекид тла и многе друге теренске радове. Када се користе са приколицом, заједно се могу користити као транспортни алат. На пољу, као спора брзина, није лако имати несрећу.


Проблем са управљањем Валкинг Трактора: Покушајте да не укључите на почетак. Када се возите на равном или узбрдичном путу, потребно је окренути на једну страну, држати на управљачу ручице те стране, одвојити квачило са те стране и покретачку снагу, брзина точка на тој страни бити спорији од друге стране, онда шетач трактора може успјешно извршити окрет.

4.jpg


Проблем са управљањем Валкинг Трактора на спусту: када треба окренути једној страни; требало би да држите ручицу са друге стране и тзв. "обратни смер". Затим, ситуација гаса је у основи слична узбрдо, и треба избјећи што више могуће окретање.


При коришћењу и покретању трактора за ходање морамо обратити пажњу на проблем повезивања. Док је у употреби, увек треба проверити да ли је веза чврста и поуздана. Ако је веза нестабилна или ако су сетови ножа проблем са пукотином, треба поправити на време.

хттп://ввв.хенгиицхисел.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]