Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Тракторе двокалног трактора пружају предности од прашине и одржавања

Када двотактни трактор демонтира ињектор, потребно је очистити ињектор и ставити га у чист дизел. Под нормалним околностима, отпуштање подешавајућег вијка захтијева плут за блокирање ињекторске коморе. Напуните осовину са уљима. Узмите 1кг уља за дехидрацију, улијете у кућиште мотора, а затим окрените радилицу у неколико окрета како бисте учинили систем за подмазивање пуним уља за дехидрацију.

Делови двотактног трактора су полиестер и уље. Приликом извођења радова неопходно је уље за дехидрацију нанијети на дијелове за причвршћивање, као што су стријела, цијев за уље високог притиска, убризгавање горива, завртањ и навртка како би се спречила рђа. Добро подмазати. Према укупном захтеву за подмазивање трактора, изаберите мазиво за подмазивање које одговара стандарду за потпуно подмазивање.

Трактор са два точка треба да буде заварен и отпоран на прашину, тако да се ваздушни филтер, издувна цев, угаоник резервоара и порт за гориво могу лако ставити у прашину, а пакује се пластичним крпама или уљаним папиром. Да би се спречио уношење остатака и прашине.


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]