Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Савети за куповину трактора за ходање на два точка

Као корисник морамо изабрати одговарајући двотактни шлепач. Дакле, шта треба да размотримо када изаберемо трактор на тржишту? У почетку морамо прегледати изглед, нарочито квалитет премаза и квалитет дијелова. И проверите да ли је боја на њеној површини светла и равна.

Обично нема проблема са цурењем, пилингом или рђањем у добром производу трактора за двотактне шине, а спољни делови морају бити нетакнути. Не само то, површина сваког ливења треба да буде глатка, без стубова, заварени шавови су чврсти и глатки. Друго, неки важни делови требају провјерити да ли су вијци зглобова потпуни и поуздани, а не може доћи до цурења уља.

Затим треба обратити пажњу на инструменте и лампе, проверити да ли су у добром стању. Да бисте то урадили, можете укључити ручицу за притисак мотора и полако покренути мотор. Проверите показивач притиска уља или други индикатор притиска уља да бисте видели да ли је било каквог притиска на притисак.

Приликом избора двотактног шина за тракторе, перформансе мотора су најважније за проверу. Имајте на уму да пре покретања мотора проверити моторно уље, ниво уља мазива за преноснике и да ли има горива и расхладне воде. Машина се може покренути само ако је све потврђено нормално. Осим тога, узети су у обзир и сигурносне уређаје за заштиту, јер се односе на личну сигурност корисника.

Најзад, када доносимо одлуку о двотактном ходачком трактору, потребно је провјерити и сродне техничке датотеке и предмете према листи за паковање. И проверите да ли је цертификат потврде усклађен са серијским бројем. У међувремену, требали би замолити одељење продаје да изда фактуру.


Сродних производа:

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/валкинг-трацтор/дф-типе-валкинг-трацтор/дф-12-12хп-геар-дриве-валкинг-трацтор.хтмл

blob.png

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]