Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Разумевање и покретање трактора са два точка

Трактор за вожњу на два точка је типичан минијатурни трактор. Обично се користи као транспортни алат или пољопривредна механизација у домаћим селима и градовима. Већина трактора за ходање на два точка се напаја дизелским моторима. Његове мале, флексибилне и моћне карактеристике чине га веома популарним међу фармерима.


Када се покреће Валкинг Трацтор са двотермином, он се ослања на снагу мотора са унутрашњим сагоревањем, преносећи како би стигао до погонског точка кроз систем преноса, а погонски волан омогућава трактору да добије покретачку снагу за напредовање. Због овога, може се закључити да двогодишњи ходачки трактор има једноставну структуру и ниску снагу и погодан је за малу област.

У поређењу са неким другим великим трактором, возач на двогодишњем ходнику у основи управља возач који држи рукохват за контролу, вучу или вожњу алата за причвршћивање. Одличан помоћни ефекат омогућава му да има дугорочну вриједност постојања на селу.

181印度型.jpg


Неки фармери не знају како да започну тракторе за ходање на два точка. У ствари, то је врло једноставно. Трактори за ходање на два точка ће бити опремљени стартерима типа З, а такође ће бити и стартни кључеви за тракторе. Само ставите З-тип стартер у утор.

За покретање трактора на два точка, потребна је јака особа чврстоће. Прави пут је да притиснете компресор левом руком, чврсто стојите на ногама, средите своју тежину у струку и мешајте стартер десном руком.

Треба напоменути да треба да постоји одговарајућа растојање између тела и педала за ходање на два точка. Пре потпуног покретања, брзо извуците стартер у правом смеру. Тренутак завршетка почетка је и најопаснији, а пажња треба бити исплаћена. Не ударај се. Овај одељак мора бити обављен под надзором квалификоване особе како би се избјегло непотребно повреде.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]