Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Користите 12 ХП трактора за шетњу и њихово управљање и вештине повезивања

Шетач трактора 12-ХП има предности лагане, компактне величине, флексибилног рада, јаке прилагодљивости итд. Може бити опремљен различитим пољопривредним уређајем за различите теренске операције као што су орање, ротирање, нивелисање и дробљење; Може се користити и за транспорт на кратке удаљености и има много употреба.

Када 12-ХП шеталиште ради на терену, углавном је мање несреће због успорене брзине возила. Приликом уласка у друмски саобраћај, посебна пажња треба посветити безбедносним питањима управљања и повезивања. Када је реч о управљању 12-ХП шетачким трактором, покушајте да се не укључују при стартовању; друга је да вози равним путем или узбрдо.

Када је неопходно окренути на одређену страну, ручица за руковање ручним тегљачом од 12-ХП је пријељена, бочна управљачка спојница је искључена, погонска сила стране је прекинута, брзина окретања бочног точка је мањи од брзине ротације другог бочног точка, трактор Трајно глатко окретање може се постићи. Постоји и проблем управљања када се трактор за ходање од 12 КС спушта низбрдо. Када морате да окренете једну страну, требало би да држите ручицу за руковање на другој страни. Поред тога, ситуација у којој се гас смањује је у основи слична оној када се спушта низбрдо, а управљање се треба избегавати што је више могуће.

Што се тиче проблема са прикључком 12-ХП шетачког трактора, потребно је провјерити да ли је веза чврста и поуздана током кориштења возила. У процесу друмског транспорта, уколико веза није јака или се пукотина у заваривању појављује у прикључном пиштољу, треба га поправити у времену како би се избегло пада прикључног затича или лома ручице спојног пина, што је резултирало раздвајањем фронт и кућиште возила.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]