Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Користите Донгфенг шетајући трактор да бисте постигли три места

Шумарски трактор Донгфенг са једноставним радом, флексибилношћу, високом ефикасношћу, широком употребом и ниском цијеном, фаворизују фармери. Међутим, да заиста игра своје супериорне перформансе, потребно је да буде "три на месту" током периода коришћења. Да ли знате шта то укључује?

 

Пре свега, након нове куповине донгфенг тип шеталишта, како би се осигурало да је брушење на месту. Неки корисници мисле да је нова машина у покрету губљење времена и отпадног уља. Неки пријатељи мисле да је нова машина у покрету веома забрињавајућа и нису јасно о концепту трчања. Дакле, не обраћају пажњу на овај проблем. Међутим, стручњаци сматрају да је такозвана нова машина у поступку постепен процес. Због тога, у процесу трчања мора се започети са ниским брзинама, ниским брзинама и малим оптерећењем.

 

Затим, у комбинацији са стварним радним стањем донгфенг шетачког трактора, брзина и оптерећење се постепено повећавају. Главни разлог за брушење је постепено млетање неравних дијелова опреме на површину како би се осигурали добри технички услови и услови подмазивања. Ово ће пружити добру основу за нормално коришћење и продужени вијек трајања машине.

 

Други је да обратите пажњу на кораке. Заправо, ако метода операције није на месту када се користи донгфенг тип ходач за тракторе, то може изазвати и неке неочекиване проблеме. Будите пажљиви да не претерујете у свакодневној употреби. Ако се опрема појави црним димом, требало би да се помери у времену.

 

Трећа је да обезбеди да је свакодневно одржавање на месту. Пошто је радно окружење донгфенг шетачког трактора веома лоше, веома је важно јачати одржавање. Током радног периода, на уље, блато и воду ће утицати вибрација делова, а неки делови ће се носити, отпуштати или кородирати. Само уз добро одржавање, перформансе донгфенг тип шетач трактора могу бити побољшани, могу бити ефикасни, високи квалитет, ниска потрошња, и сигурни за услуге пољопривредне производње.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]