Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Одстрањивање, чишћење и монтирање дијелова шине за ходање

Прије уклањања делова шина за обраду, неопходно је разумјети принцип конструкције и очистити сврху уклањања, како би се избјегло оштећење машине. Обично је секвенца дисассембли-а од споља до унутрашњости, од прикључка до главног мотора, која је прво раставља у склоп, а затим се монтира на делове по деловима. Истовремено, рањиве делове треба прво уклонити. ово не само да може смањити радну снагу, већ и да избегне лоше дејство демонтаже машине.

 

Након уклањања делова шине-трактора, уклоњени делови морају бити добро ускладиштени, не смеју се нагомити, не-замењиви дијелови требају бити груписани одвојено. Тада може почети чишћење делова. Чишћење је углавном за уклањање нечистоћа као што су масти, скала и нечистоће угљеника.

 

При чишћењу масти ходачког трактора обично почиње са прецизних делова, а затим са обичним деловима. Прво оперите унутра, а затим споља. За резервне делове покушајте да их очистите одвојено како бисте избегли конфузију. Након чишћења, сви дијелови треба добро држати како не би поново били прљави.

 

По завршетку чишћења, сви делови морају бити монтирани у шину. Током монтаже треба чисте дијелове. Важно је напоменути квалитет делова пре и током монтаже, како би се избјегло сакупљање дијелова са оштећењем.

 

Шетач трактора треба да се монтира редом, обрнуто од скупа, изнутра према споља, од делова до целине. Састављена машина се може користити након тестирања.

хттп://ввв.вкхтсхен.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]