Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Трактори за шетњу су веома популарни код фармера
Као мала и лагана тракторска опрема, шетачи трактора су посебно популарни међу пољопривредницима у разним градовима. Трактор за шетњу је заправо нека врста транспортног алата и пољопривредних машина, опрема се напаја дизел-мотором, јер је флексибилнија и практична и моћна, тако да се широко користи.

Док вози трактор, операција се углавном ослања на снагу коју обезбеђује мотор са унутрашњим сагоревањем. Погонски систем се онда погони тако да возач добије обртни моменат, са газећим слојем и површином гуме да би се узело мала, уназад хоризонтална сила. Истовремено, сила реакције је покретачка снага која усмерава трактор напријед. Може се назвати погон.

Пошто је структура тракторја релативно једноставна и снага је мала, обично се користи за мале парцеле обрадивог земљишта. Током рада, возач може да управља управљачким механизмом, повући или управља помоћним алатом за рад. Према класификацији величине снаге, она се углавном може поделити на три нивоа: прва је снага испод 2,2 кв, друга је између 2,2 и 4,5 кв, а трећа је 5 до 13 кв.

Поред тога, трактор се може класификовати према перформансама, који се могу подијелити на возача, вучу и дуал-тип. Обично људи користе погонски трактор за рад са ротационим ручицом, тако да се често назива електричном ручком. А тип вуче углавном ради са пољопривредним алатима за вучу.

Још један такозвани трактор за шлепање са двоструким типом није доступан само за обртни рад у култури, већ се може користити и са вучним алатима за вучу. Поред тога, може се опремити и приколица за превоз. Ако се класификује помоћу уређаја за ходање, шетачки трактор се може подијелити на колске, гуске и орање три врсте.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]