Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Који је ротациони култиватор гусеница и његове техничке тачке

Ротацијски култиватор за гајбу је специфичан тип ротационих ручица, а са садашње тачке гледишта има много примена, посебно за теренски рад.

Ротациони култиватор за гајење усваја механизам ходања гусеница и принцип вожње трактора и усваја самосталну триосталну суспензију за ротациону операцију укљ. Осим тога, с обзиром да је подручје уземљења алуминијског појаса ротационе ручице велико, недостатак пропустљивости тракторског точка у пољу за печење може се ефикасно превладати и ако се дизел мотори користе као извор енергије, усклађивање могу се користити различити алати или алати. За ротациону операцију тресања, може се извршити широка операција гребена. Поред тога, ротирајућа крмача има врсту предности једноставне структуре, вишеструких функција, једноставног и практичног рада, високе ефикасности рада и добрих перформанси пролазног поља.

Ротациони култиватор за гајење има компоненте као што су кућиште, механизам за напајање, шасија за ходање, склоп мењача, ротациони рукавац, склоп ножа за причвршћивање, ротациона плоча, хидраулички систем, оперативни систем и електрични систем. , су све важне компоненте и не могу се пропустити.

Техничке тачке ротационог култиватора су:

(1) Комбиновати начин ходања трактора за гњечење са традиционалном ротационом ручицом како би ротациони ручица имала добру способност ходања и добар ефекат орања. Поред тога, независни систем за пренос случаја преноса и стандардна суспензија од три тачке се користе за универзално и међусобно функционишу са различитим пољопривредним инструментима како би се додатно побољшала прилагодљивост уређаја.

(2) Коришћена пруга је конструисана за ојачану конструкцију и има угловљен угао уназад како би побољшао способност пењања и обртања. Оптимизујте дизајн подвозја како бисте побољшали снагу подвозја гусенице и, с друге стране, побољшали перформансе ротирајућег ручица. На ножевима се може искористити посебан резач за падобранство за печена поља због ниских потрошње енергије и високе ефикасности резања, као и додавања уређаја против зрна за побољшање ефикасности постројења.хттп: //ввв.цхангфутрацтор. цом /


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]