Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Зашто се широко користе мали ротациони култиватори?

У пракси, људи углавном користе мале ротаторске култиваторе и ходничке тракторе заједно да раде не само орање, већ и дрхтање. Захваљујући карактеристикама малих ротационих култиватора са јаком способношћу пуцања тла и равном површином након обрађивања, широко се користи.

Штавише, мали ротациони култиватор може сјечити корене испод површине. На тај начин се обезбеђује добар услов и окружење за каснију операцију машине за сејање. Наравно, као корисник, важно је да правилно користите и прилагодите мали ротациони култиватор како бисте одржали оригинално радно стање и осигурали квалитет гајења.

Заправо, мали ротациони култиватор је уобичајена машина за обраду земљишта. У току његовог рада углавном користи ротационе лопатице. Због тога се често назива ротирајућа руда. Према конфигурацији осовине ротирајућег оштрица, може се класификовати као два типа: хоризонтална оса и вертикална оса. У тренутној ситуацији примјене, обично се користи обртна крмена хоризонтална осовина. Овај тип машине има снажну способност пуцања земљишта, а може се учинити да се земљиште фино млевено, земљиште и ђубриво добро меша и површина глади како би се постигла потреба за садњом у сувом пољу или пијеском пољу за један временски период. Другим речима, коришћење малих ротационих култиватора значајно ће побољшати ефикасност пољопривредног рада.

С обзиром на перформансе малог ротационог култиватора, људи генерално примењују је на разна поља у пољу и поврће. Такође се може користити у воћњацима.

Сродних производа:

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/ротари-цултиватор/валкинг-трацтор-ротари-цултиватор-сет/18-бладес-600мм-воркинг-видтх-ротари.хтмл

企业微信截图_20180131171040.jpg

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]