Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Саобраћајни тегљач предњег воланског пртљажника од 18 КС

Као шумарски трактор, машина за обраду плодног поља, мали дизел мотори и друге машине широко распрострањени у руралним областима, све више пољопривредних радова почињу да се замењују машинама уместо ручног рада. Такође се постављају већи захтеви за припадајућу машинерију и опрему. Да би се задовољили велики захтеви, лансиран је предњи пртљажник од 18 КС.

 

Због тога што неки фармери немају информације о трактору предњих точкова од 18 КС, не схватају главну техничку тачку, могли би изазвати несреће. Неко је избацио зубе, неко је рањен на глави и лице, неке рањене руке итд.

 

Да би се спречила повреда изазвана од стране предњег трактора предњих точкова од 18 КС, припремни рад треба да се уради пре покретања мотора. Ако је дизел мотор, проверите да ли је инсталација дизел мотора чврста; ако је ходач трактор или мали пољопривредни камион, треба паркирати на равном тлу, провјерити ручицу мјењача, бити у неутралном положају, а затим укључити прекидач резервоара горива, ставити ручицу гаса на положај гаса.

 

Када започнете трактора од предњих седишта од 18 КС, исправна позиција тела треба да буде одвојена од две ноге. Десна нога је напред, а лева нога стоји. Држите преклопник у десну руку, убаците у почетну канџу мотора и притисните ручицу за притисак са левом руком, а десна рука трепери кретање напред.

 

Када рударска вратила достигне одређену брзину, око 30 до 60 обртаја у минути, лева рука ослобађа ручицу за притисак, а затим може започети мотор. У овом тренутку, десна рука и даље стегне ручицу. Истовремено, тело брзо креће напоље, а десна рука извуче ручицу. Када мотор почиње са радом од 18 КС, десна рука не сме да попусти ручну дршку.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code