Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Основна композиција трактора

Иако је трактор сложенија машина, њена врста и величина су такође различити, али сви су састављени од три дела: мотора, шасије и електричне опреме, од којих је сваки неопходан.

Мотор

То је покретачка снага трактора, чија функција је претварање топлоте горива у механичку енергију на излазну снагу. Већина пољопривредних трактора произведених у нашој земљи су дизел мотори.

шасија

То је уређај за преношење снаге трактора. Функција мотора је преношење снаге мотора на погонски точак и радни уређај за вожњу трактора и за довршавање мобилног рада или фиксног ефекта. Ова функција се постиже координацијом и координацијом између преносног система, система ходања, управљачког система, кочионог система и радног уређаја. Истовремено, формирају скелет и тело трактора. Због тога, говоримо о горенаведеним системима и великом уређају као шасији. Другим речима, у читавом трактору, сви остали системи и уређаји осим мотора и електричне опреме се колективно називају шасијом трактора.

Електрична опрема

То је уређај који гарантује употребу струје за трактор. Функција је да реши осветљење, сигурносни сигнал и стартовање мотора.


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code