Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Ефекат жетве кромпира

Кромпир има друге усјеве немају храну и медицинску вредност, највећи кромпир и друга храна се разликују од места, да би били у стању да лепоту, анти-канцер, здрави! Уз повећање свести о здрављу, људи све више и више пажње посвећују зеленој исхрани и здравој храни, кромпир је нека врста хране која је у свијету као реткост Исток и Запад.

Према тестовима медицинских стручњака, стабла кромпира, лишћа садрже вишу здравствену функцију, са "испуњавањем празне Иики, физичке способности, користи за здравље плућа, анти-карцином против старења", али и за побољшање имунолошке функције, побољшати способност отпорности на телесну болест.

За храну од кромпира је више, може се направити у каши, супу, тјестенине, грицкалице, брза храна и тако даље, без обзира да ли употреба те врсте хране може дати свеж и мирен, мирисан и укусан осећај.

Уведене су предности кромпира, следећи је ефекат кромпира жетве кромпира.

Комбајн за кромпир у Кини је посебно развијен у складу са карактеристикама садње кромпира у Кини. Његов облик рада обухвата два гребена, прима гребен, структура углавном довршава ископавање, паковање за сортирање ручно раздвајање и слично на поступак рада, и има властиту подршку. Сукцесивно је завршено ископавање модела, одвајање транспорта, преноса снаге и другог радног окружења одабраног програма. Структура целокупне машине одређена је од аспеката принципа рада и структуре Гоода, што чини комбајн за кромпир у нашој земљи предности компактне структуре, континуираног рада и јаке прилагодљивости. Међу њима, ефикасност сјеча је изузетно висока, комбајн за прераду кромпира може да попуни више од 10 жетве људи, а не повређује кромпири, не излива кромпири, брзина кромпира Минг може да достигне 100%.


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code