Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Како развити тржиште кромпира у будућности

Тржиште кромпира је у великој брзини развојне фазе на нашем тржишту у земљама ове године, од подршке владе пољопривредној политици, може се видјети да је фокус индустрије у то вријеме довела до одржавања брзог фазе економског развоја, али ово фаза је донела велике еколошке проблеме економској изградњи наше земље. С обзиром на проблеме животне средине и економске проблеме, влада наше земље почела је да ојача развој пољопривредне економије, овога пута развој готових усева у пољопривреди постао је кључна развојна веза.

Али у овом процесу развој пољопривредне механизације је одиграо водећу улогу, али наша земља је ухваћена само трећи индустријски револуционар, где употреба пољопривредне опреме и страних земаља има одређени јаз, истовремено у процесу производње опреме је велики јаз.

С обзиром на тренутно стање коришћења опреме у Кини, наша влада и стручњаци су спровели реформу коришћења пољопривредне опреме, истовремено издали низ приоритетних политика што је пре могуће како би се побољшала популаризација и коришћење пољопривредне опреме у Кини, с обзиром на употребу пољопривредне опреме, неки људи унутар и изван индустрије су истраживали и изнели своје сугестије, а сада погледајте развој комбајна за кромпир. ,

Пре свега, развој пољопривредног комбајна за кромпир у Кини треба комбиновати с руралним тржиштем у тренутном економском окружењу како би се осигурала ефикасна употреба опреме.

Друго, опрема у употреби континуираних и релевантних техничких истраживачких јединица за сарадњу, више технолошких апликација у опреми.

Тада влада мора повећати своју фискалну политику субвенција у кориштењу опреме за кромпир.

Коначно, развој опреме у Кини да се држи корак са трендом тренутне ере, штедње енергије и захтјева заштите животне средине, те активно развијају софистицирану опрему.


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code