Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Разноврсни фактори за аутоматско одступање од 18 ХП бочних управљача

Трактор са бочним воланом од 18 КС је јединствени трактор велике снаге, али такође има и проблем аутоматског одступања у употреби. Да ли знате зашто се људи дешавају? Како то брзо решити?

 

Постоји много разлога који узрокују проблем аутоматског одступања са бочним управљачем од 18 КС. То може бити хабање лијевог и десног погона, и може се разликовати од притиска у гумама.

 

Када се трошење абразије погонских точкова од стране трактора бочног волана од 18 КС разликује, њихова висина шара се разликује или је обрасци обрнути. То ће довести до неједнаког радијуса моћи, различите адхезије, чиме се трактори аутоматски отклањају. Према томе, два погонска точка треба заменити у исто време и обратити пажњу на смер инсталације.

 

Када се притисак пнеуматика од стране бочног воланског трактора од 18КС разликује, то узрокује различит радијус снаге. Ако је притисак ваздуха десне гуме виши, лијево, када се оба точка окрећу, окретање десне гуме ће бити веће од леве, трактор ће аутоматски бити лево. Због тога је неопходно провјерити притисак пнеуматика на обе стране помоћу мјерача притиска у гумама тако да је у складу са регулацијском вриједношћу и једнак је.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code