Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Пролазна тегљача у вези са радом

Трактор за ходање има лагану тежину, компактан модел, флексибилан рад, јаку прилагодљивост и сл.

Предности шетачког трактора, уз различите пољопривредне стројеве, могу се орањивати, ротацијом, формирањем, земљиштем и другим пољима земаљског рада, са приколицама, али и са транспортом на кратке раздаљине. На пољу, услед споре брзине, генерално није лако до несреће, док се бавимо транспортом на путевима, посебну пажњу треба обратити на сигурност два аспекта управљања и прикључка.

Пажња на питање окретања. Прво, покушајте да не почнете на почетку; потребно је окренути на одређену страну, стегнути страну управљачке руке, страну одвајања квачила, одрезати страну покретачке силе, страна брзине точка је нижа од друге стране брзине точкова, трактор може постићи глатко управљање; треће, низбрдо. Када је потребно окренути на одређену страну, треба га стегнути на другој страни управљачке руке, која се назива "обратно окретање"; Четири је да смањите притисак гаса када је ситуација и низбрдо у основи слична, треба покушати избјећи окретање.

Да бисте обратили пажњу на везу проблема, увек користите возило и проверите да ли је веза чврста и поуздана. У току друмског саобраћаја, уколико веза није чврста или пукотина шара, као што је феномен, треба га поправити у времену како би се избјегло пада спојног затича или фрактура прикључног пиштоља, што доводи до раздвајања предње и кашика за аутомобиле.

Према члану 23. одредаба о одговорности за поправку, замену и повраћај производа пољопривредне механизације, механички неуспјех изазван личним разлозима не може се извршити. У том циљу, општу пажњу обратити пажњу на следеће четири тачке:

Прво, пажљиво прочитајте механичка упутства, схватите структуру и учинак, избегавајте прогутати, само-праведни, не можете деловати као "знати".

Друго, рад механизације да прати оперативне поступке, одржавање да се обрати пажња на методе, не би требало да буде небрига, не може бити слепа гуштера.

Треће, функција пољопривредних машина је ограничена, брзина оптерећења има одредиште, не би требало да буде "мала коњска колица", Пенни.

Четири, одлучно не могу радити болесне машине, једном откривене механичке недостатке, да одмах зауставе рад, благовремено одржавају и одржавају.


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code