Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

4УД-60 Комбајн за кромпир Једноструки ред за ходање трактора

4УД-60 Комбајн за кромпир Једноструки ред за ходање трактора

Комбајн за кромпир са шетачким трактором је нови тип машине који се слаже са 12-20ХП шетачем. Машина има функције копања, одвајања и транспорта, што може ефикасно и брзо довршити копање кромпира, одвајање тла и гомоља, полагање траке. Када...

Ćaskanje sada
Product Details

Комбајн за кромпир са шетачким трактором је нови тип машине који се слаже са 12-20ХП шетачем. Машина има функције копања, одвајања и транспорта, што може ефикасно и брзо довршити копање кромпира, одвајање тла и гомоља, полагање траке. Приликом бербе, може постићи ниску штету од кромпира са поузданим перформансама и добром мобилношћу. То је такође и машина са високим степеном ефикасности уз ниске трошкове.


Спецификације

Модел

4УД-60

Ровс

Сингле Ров

Конструкција Тежина (кг)

115

Укупне димензије (Л * В * Х) (мм)

1030 * 800 * 600

Подударање снаге (ХП)

12-20

Нето радно вријеме (хм2 / х)

0.1-0.2

Радна ширина (мм)

600

Радна дубина (мм)

200


Приказ производа

image001.jpg


Карактеристике
То је углавном за кромпир, кикирики и друге културе по земљи, са заслугама високе ефикасности, нижим кочењем, брзо трчање без дрхтања, без блокирања трава. Лако за рад са дугим радним веком.


Информације о компанији
Вуки Цхангфу производно предузеће за производњу је основано 2002. године. Наше главне делатности су производња и продаја / извоз пољопривредних машина и њихови повезани резервни дијелови и опрема.
Наши главни производи покривају три категорије седам серија пољопривредних машина. Укључује шумарски трактор, ротациони култиватор, микро-култиватор, ровокопач, трактор за бродове, комбајн за кромпир и тако даље. Производи се продају у више од 20 провинција у Кини, а такође се извозе у југоисточну Азију, Индију, Јужну Америку и Африку.

Srodni proizvodi
Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code