Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Мини Харвестер Харвестер

Мини Харвестер Харвестер

Мини комбајн за кромпир Увод 4У серија мини слатког комбајна за кромпир се монтира са трактором од 12-22хп са задњом снагом и бочном излазном осовином. Наш трактор комбајн за кромпир је намењен ископавању кромпира, гомоља делимичног одвајања од тла и гомоља који леже на пољу ...

Ćaskanje sada
Product Details


Мини комбајн за кромпир Увод

4У серија комбија са мини слатком кромпиром је монтирана са трактором од 12-22хп са задње стране и бочном излазном осовином. Наш трактор трактора за кромпир је намијењен за ископавање кромпира, делимично одвајање кртола тло и кртоле који се налазе на површини површине за њихово даље подизање.

Спецификације

Модел

4УД-60

Ровс

Сингле Ров

Конструкција Тежина (кг)

115

Укупне димензије (Л * В * Х) (мм)

1030 * 800 * 600

Подударање снаге (ХП)

12-20

Нето радно вријеме (хм2 / х)

0.1-0.2

Радна ширина (мм)

600

Радна дубина (мм)

200

blob.png


Принцип рада

Трокутни утовари се постављају на комбајн за кромпир. Радни принцип овог копача је да лопата за копање откопава тло и усева кроз подстицај трактора. А лопата за копање чине културу и земљиште одвојеним, иако вибрационо сито, земљиште се прво пада са клиренса вибрационог сита, на крају се усев падао на пут од леђа.

Предузеће Адвантаге

Вуки Цхангфу тракторска производна предузећа главна предузећа су производња и продаја / извоз пољопривредних машина и њихови повезани резервни дијелови и опрема.

Наши главни производи покривају три категорије седам серија пољопривредних машина. Укључује шумарски трактор, ротациони култиватор, микро-култиватор, ровокопач, трактор за бродове, комбајн за кромпир и тако даље.

Производи се продају у више од 20 провинција у Кини, а такође се извозе у југоисточну Азију, Индију, Јужну Америку и Африку.


blob.png


Наш сервис

Ø Обезбедити технички дизајн и рјешења;

Ø Пројектовање и производња у складу са захтјевима купца;

Ø Професионална техничка обука и упутства на лицу мјеста према уговору;

Ø прибор за напајање у било ком тренутку;

Ø Теле-технички консалтинг и услуге;

Ø Друга специјална техничка служба према захтевима клијента.

Hot Tags: мини комбајн за кромпир, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, куповина, јефтини, прилагођени, цена
Srodni proizvodi
Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code